Wilujeng sumping di situs web kami!

Bijih Emas Grinding Wet Pan Mill Machine

Pedaran pondok:

Pabrik pan baseuh mangrupikeun pabrik ngagiling emas anu populér pikeun panambang emas alit sareng sedeng di Afrika sareng situs Pertambangan Amérika Kidul. Ieu utamina dianggo ngagentos pabrik bola pikeun ngahontal pangaruh grinding. Pabrik pan baseuh seueurna dianggo dina pabrik pamrosésan gravitasi emas sareng digabungkeun sareng raksa pikeun néwak emas gancang sareng kalayan investasi alit. Pabrik pancét ogé disebut pabrik giling, pabrik buleud emas, éta populér dianggo di Sudan, Mauritania, Zimbabwé, Mesir sareng Niger.


Detil Produk

Pidéo

Tanda Produk

Pabrik panci baseuh, disebut ogé mesin grinding emas sareng mesin grinding roda, biasana dianggo pikeun bahan naksir kalebet sagala jinis bijih sareng bahan sanésna dina cara garing atanapi baseuh anu seueur dianggo dina emas, tambaga sareng bijih beusi. Bahan anu tiasa ditumbuk ku pabrik bola ogé tiasa digiling ku pabrik wajan anu baseuh. Ukuran kaluaran akhir tina pabrik wajan baseuh tiasa ngahontal 150 bolong, anu cocog pikeun prosés beneficiation salajengna. Wét pan pabrik ngagaduhan kaunggulan pamasangan anu merenah, kirang investasi sareng biaya produksi sareng kaluaran tinggi.

image1
image2

Spésifikasi Téknis

Modél

Spésifikasi

Ukuran input
(mm)

Kapasitas
(t / h)

Bubuk
(kw)

Beurat
(t)

1600 1600 × 350 × 200 × 460 ± 20mm   1-2 30 13.5
1500 1500 × 300 × 150 × 420 ± 20mm   0.8-1.5 22 11.3
1400 1400 × 260 × 150 × 350 ± 20mm <25mm 0,5-0,8 18.5 8,5
1200 1200 × 180 × 120 × 250 ± 20mm   0.25-0.5 7.5 5.5
1100 1100 × 160 × 120 × 250 ± 20mm   0.15-0.25 5.5 4.5
1000 1000 × 180 × 120 × 250 ± 20mm   0.15-0.2 5.5 4.3

Kauntungan produk

1 .Kabéh komponén utama Ascend wet pan mill ngadukung Tiongkok atanapi Merk internasional Kalayan motor LUAN atawa Siemens mérek, bantalan ZWZ atawa Timken merek, Baja Shanghai Bao Steel, kami nekad pikeun mastikeun palanggan kami nampi kualitas produk anu stabil sareng saé.

2. Roller sareng cincin grinding didamel tina 6% paduan mangan, pastikeun tiasa tahan sahenteuna tilu taun, ngirangan reparing sareng suku cadang ngarobih biaya pikeun konsumén.

3. permukaan roller sareng cincin lancar tanpa aya liang atanapi retakan, hindari raksa atanapi emas leungit.

4. Pabrik panci baseuh mangrupikeun cara paling gancang pikeun kéngingkeun emas murni pikeun panambang alit sareng midium tanpa investasi ageung.

image3
image4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun:

    Ninggalkeun Pesen Anjeun:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami.